ÓBUDAI SAN MARCO SZABADEGYETEM ÉS EGÉSZSÉGAKADÉMIA

Mikor:
2016. október 24., 18:00
Hol:
Till Ottó-terem
ÓBUDAI SAN MARCO SZABADEGYETEM ÉS EGÉSZSÉGAKADÉMIA



Októberben ismét jelentkezik a nagy sikerű San Marco Szabadegyetem. Ez év őszétől a Szent Margit Kórházzal közösen, az Egészségakadémia programsorozattal párhuzamosan rendezik meg a mindenki számára értékes és hasznos információkkal szolgáló előadás-sorozatot, mely továbbra is ingyenesen látogatható. Októberben a téma a daganatos megbetegedések komplex ellátása.


Az előadás címe: A komplex onkoterápia

Előadó: Prof. Dr. Kásler Miklós, az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa


Prof. dr. Kásler Miklós 1978-ban végzett a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Sebész, szájsebész, plasztikai-rekonstrukciós sebész és klinikai onkológus szakorvos, tanszékvezető egyetemi tanár, az MTA doktora. A MOGYE díszdoktora, valamint a Glasgow-i Orvosi és Sebészi Királyi Kollégium tagja. 1992-től az Országos Onkológiai Intézet főigazgató főorvosa. 1993-ban megalkotta a WHO által akkreditált Nemzeti Rákkontroll Programot, amely a Kelet-közép-európai országok mintaprogramjaként is szerepel. Munkássága során a magyar onkológiai ellátás szerkezetének korszerű átalakítása kiemelt fontossággal szerepel, amely az európai harmonizáció jegyében fogant, és felöleli a daganatszűréstől a komplex onkodiagnosztikán és onkoterápián keresztül az egyetemi oktatásig terjedő megújítási munkákat, nemzetközi és hazai tapasztalatok felhasználásával. A Közép-magyarországi onkológiai centrum fejlesztése vezetése alatt történik az Európai Unió által támogatott kiemelt projekt keretében.

A rendezvény fővédnöke: Bús Balázs polgármester


A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a 250-0288 telefonszámon

SZTMARGITLOGOBIG.fw   obuda   szent margit rendelointezet vegleges logo2 1



Az oldal működéséhez sütit használunk.