Óbudai Társaskör

1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

Tel: 250-0288

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jegypénztár: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Honlap: www.obudaitarsaskor.hu 

 

 

Megközelíthető:

- 9-es busszal (leszállás a Kiscelli utcai megállónál)

- 1-es villamossal (leszállás a Szentlélek téri megállónál)

- HÉV-vel (Szentlélek téri megálló)

 

Igazgató

Vass Lajos Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Igazgatói titkárság

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szakmai igazgatóhelyettes

Badacsonyi Tímea Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Pénzügyi asszisztens

Blaskovics Mária Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kulturális referens

Horváth Jerne Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keszei Bori Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
Terembérlet

Tóth Imola Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Az oldal működéséhez sütit használunk.