KOMÁROMY BESE: SZEMEMFÉNYE - felolvasószínházi bemutató

Mikor:
2023. november 24., 19:00
Hol:
Kamaraterem
KOMÁROMY BESE: SZEMEMFÉNYE - felolvasószínházi bemutatóNyílt Fórum 2022/23

Játsszák: Pigler Emília Zita, Egger Géza

Mentor: Selmeczi Bea

Rendező: Bereczki Csilla

- Érett a humorod, fanyar.
- Ezt úgy mondod, mintha óvodás lennék.
- Az apád lehetnék.
- Az a te bajod.

December huszonhetedike, évek óta először szakad a hó. Péter izgatott, vendéget vár, bármelyik pillanatban megérkezhet. Még nem tudják, hogy az este nem úgy alakul, ahogy tervezik, hogy vannak dolgok, amik jobban fájnak pár törött csontnál, és hogy a sünök egy életre választanak párt.

Komáromy Bese 2000-ben született Budapesten, a FREEszfe színházcsináló szakán végzett. Tavaly a Fészek című drámájával vett részt a Nyílt Fórumon. Az általa írt és rendezett Soha jobban című előadás bemutatója november 29-én lesz a Turbinában, ezen kívül több FREEszfe-s projektben vesz részt. Idén forgatott első kisjátékfilmje, a Marcang 2024-ben lesz bemutatva.

Nyílt Fórum a Színházi Dramaturgok Céhének legfontosabb projektje, amely immár 38 éve működik sikerrel. A rendezvénysorozatnak megalakulása óta legfőbb célja az új magyar drámák és drámaírók felfedezése az olvasók, a színházi szakma és a jövőbeli nézők számára; a drámaírók és dramaturgok, valamint a drámaírók és az élő színház közötti kapcsolat erősítése. Az egymásra épülő workshopok a különböző drámaírói munkafolyamatokra koncentrálnak, az eseménysorozat lezárása minden évben a fejlesztés során elkészült drámák felolvasószínházi bemutatója.

Jegyek a helyszínen  1000 Ft-os áron vásárolhatók

 
Az előadás tizennyolc éven felülieknek ajánlott!

 Az oldal működéséhez sütit használunk.