Óbudai Társaskör

1036 Budapest, Kiskorona utca 7.

Tel: 250-0288, +36 20 484 2544, +36 20 468 6935

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: www.obudaitarsaskor.hu

 

 

Megközelíthető:

- 9-es busszal (leszállás a Kiscelli utcai megállónál)

- 1-es villamossal (leszállás a Szentlélek téri megállónál)

- HÉV-vel (Árpád híd megálló)

 

Igazgató

Harsányi Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szakmai igazgatóhelyettes

Badacsonyi Tímea Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Általános igazgatóhelyettes

Varga Erika Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

PR és marketing munkatárs

Kádár-Csoboth Judit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kulturális munkatárs

Berhidi Mária, a galéria vezetője Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kása Andrea Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Terembérlet

Tóth Imola Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Óbudai Anziksz

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

2016.06.02.KisGy2016.06.06.harmas2016.06.08.StEfrem2016.06.11.duosera