ZENE A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL

Mikor:
2024. május 8., 19:00
Hol:
Till Ottó-terem
ZENE A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL



A Thomas Mann All Nations Lions Club Budapest 20. jótékonysági gálája

A szerelem ereje – tavaszi program

A koncerten egy izgalmas és színes műsort hallhatnak, amely megmutatja, hogy a zene milyen sokféleképpen tudja leírni a szerelem erejét az élet minden félelmével együtt. Az est folyamán a magyar és nemzetközi zenei világ elismert zenészei igen változatos műsorral készülnek.

Ez az esemény egyben a Thomas Mann All Nations Lions Club nonprofit szervezet jótékonysági rendezvénye is, amely pénzt gyűjt a rászoruló gyermekek támogatására.

A műsor első részében Dráfi Kálmán Liszt-díjas zongoraművészt hallhatják. Fiatal, feltörekvő művészek is csatlakoznak hozzá – köztük a kivételesen tehetséges Balázs Elemér zongoraművész.

A koncert második része is nagyon érzelmes és lendületes lesz: a mexikói basszbariton, Manuel Betancourt Camino és japán zongorista kollégája, Narihito Mukeda varázsolják el a közönséget. Felcsendülnek többek között Verdi áriák, Edith Piaf ismert dalai és a Rómeó és Júlia filmzenéje is. 

Minden egyes megvásárolt jegy a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekeket támogatja – például Zsámbékon, ahol a Norbertin Nővérek közössége gondoskodik a napi élelmezésről és a rendszeres szociális és nevelési ellátásról.
A Thomas Mann All Nations Lions Club támogatja az ilyen jellegű társadalmi kezdeményezéseket.

Jegyek 10.000 Ft-os áron kaphatók az Óbudai Társaskör jegypénztárában vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen igényelhetők.

Az adományjegy mind a színvonalas és szórakoztató programra, mind pedig egy elegáns, kötetlen összejövetelre jogosít fel, minőségi borokból, ásványvízből és finom falatkákból álló, ingyenes étkezéssel a koncert után.



Az oldal működéséhez sütit használunk.