MAGYAR HANGJA VAGYOK

Mikor:
2019. március 28., 19:00
Hol:
Till Ottó-terem
MAGYAR HANGJA VAGYOK



Für Anikó lemezbemutatója

Zenészek:
Hrutka Róbert – gitárok
Galambos Zoltán – billentyűsök
Giret Gábor – basszusgitár
Kottler Ákos – dob
Dely Domokos – vokál, ütősök

A színművész harmadik lemezének címadó dala egyben utalás arra, hogy hangján számos világsztár szólal meg magyarul. A dalokat jórészt Hrutka Róbert jegyzi, de felcsendül négy Jamie Winchester- és egy Borlai Gergő-zene is. A dalszövegeket Fekete György írta. 

Für Anikó a lemezről:
„Remélem, ezzel az anyaggal is valami olyat ragadunk meg zenében és szövegben, ami alapvetően fontos és emberi, és sok év múlva sem jár le a szavatossága. Az új album – hasonlóan a korábbiakhoz – meglehetősen őszintére sikeredett. Számomra nemcsak attól válik személyessé egy dal vagy szerep, mert, mondjuk, egy az egyben rólam szól, hanem bármitől, amihez közöm van, ami érdekel, amitől meg tudom szeretni. Az első két CD tematikájától a mostani annyiban mindenképpen eltér, hogy nem csupán érzelmi kérdésekkel, szerelemmel, szakítással, egy személyre szabott női világgal foglalkozik, hanem közérdekű témákkal is. Például az álhír-jelenséggel, a kiber világgal, az ökológiai katasztrófával.”

Az Óbudai Társaskörben egy visszafogottabb hangzású koncertet hallhatnak, melyen elhangzanak a Hrutka-Bereményi páros által jegyzett régi slágerek is.

Belépőjegy egységesen: 3000 Ft

jegyvasarlasgomb

 Támogató:

bplogo-118px-01.jpg   logo.jpg



Az oldal működéséhez sütit használunk.