FOTÓKLUB

Mikor:
2016. június 17., 17:00
Hol:
Pinceklub
FOTÓKLUB



Az Óbudai Fotóklub képértékelést és tagfelvételt hirdet.

Ha szeretnél részt venni az 1969 óta működő Óbudai Fotóklub életében, munkájában, szeretnél egy jó hangulatú fotóklubhoz tartozni, ahol tanulhatsz, fejlődhetsz, küldj 15-20 képet a munkáidból azEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Röviden magadról is írj, mióta fotózol, milyen fotótémák érdekelnek stb.

Ha egyelőre csak megmutatnád a képeid, és szeretnél hozzáértőktől véleményt, értékelést kapni a képeidről, akkor is elküldheted azokat. Az értékelésre küldött képek közül a legjobb értékelést kapott képek szerzőit a fotóklubban vendégül látjuk, ahol a képeket levetítjük, és az értékelést meghallgathatják. A legjobb értékelést kapott képek szerzői megismerkedhetnek a fotóklubbal, amelynek tagjai lehetnek.

Kezdő és haladó fotósok jelentkezését várjuk 18 éves kortól. Előnyt jelent a kreatív, egyéni látásmód. A beküldött fotók alapján fotóművész és tapasztalt, nemzetközi és hazai fotópályázatokon nyertes fotós tagjaink véleménye, valamint személyes beszélgetés alapján döntünk a tagfelvételről.

A képek hosszabbik oldalának mérete legalább 2000 pixel legyen. Ha a küldendő fotók összes fájlmérete több mint 20 Mb, akkor több levélben vagy mammut levélküldővel küldd! A fájlok elnevezése bármi lehet, de sorszámmal és a neveddel kezdődjön. A fotókat jpg fájlformátumban, jó minőségben küldd el: pl.: 1_Kiss_Péter_IMG0148.jpg

Amit kínálunk:• hetente pénteki napokon 17 órától klub nap, ahol megmutathatod az alkotásaid, illetve megnézheted mások munkáit• fotóművész és tapasztalt fotósok értékelik, elemzik a képeid, segítik a továbbfejlődésed• közös fotósétákat, fotós kirándulásokat tervezünk• előadások, kompozíciós, és technikai tippek, trükkök, beszélgetés• a Fotóklub évente két fotópályázaton vesz részt, és évente kétszer kiállítást szervezünk, ahol tagjaink legjobb művei szerepelnek• negyedévente házi pályázat

Az Óbudai Fotóklub a MAFOSZ tagja.

Konta Gábor fotóklub vezető, Eisenmann József művészeti vezető

Éves tagsági díj: 3000 Ft



Az oldal működéséhez sütit használunk.